Elit Fruct – cel mai mare exportator de fructe din Moldova


Suntem compania Elit Fruct SRL, producem și exportăm fructe de calitate, care corespund standardelor internaționale. Punem mereu accent pe tehnologie, know-how și valorificăm solurile fertile din Moldova, astfel încât produsele noastre să fie competitive în Europa, CSI, ASIA și alte regiuni ale lumii.
Suntem gata să oferim clienților Elit Fruct fructe în stare proaspătă, din frigiderele companiei începând cu perioada de recoltare și până la sfârșitul sezonului de vânzare.
Siguranța alimentară a produselor crescute și livrate de compania noastră este confirmată de certificarea GLOBAL G.A.P., iar calitatea produselor este monitorizată constant de cercetări naționale și internaționale conform cerințelor sectoriale riguroase.

Mai multe
About-image

Elit Fruct – suntem furnizori de încredere internațională

Parteneriatele de durată reprezintă o prioritate pentru compania noastră. Pentru asigurarea potențialului înalt de export la Elit Fruct am dezvoltat toate componentele ciclului de producere și deservire a clienților. Avem grijă de plantarea soiurilor cu potențial înalt gustativ și economic, cultivăm pomii în condiții optime, recoltăm fructele cu mare precauție, păstrăm roada în cele mai moderne camere frigorifice, asigurăm sortarea și ambalarea conform parametrilor riguroși specificați de clienți și setăm lanțurile logistice pentru livrările internaționale în siguranță

Image

Livezi proprii de suprafață mare

În anul 2015 am derulat plantarea soiurilor de mere și prune de productivitate înaltă cu caracteristici alimentare deosebite pe suprafață de peste 70 hectare roditoare în zona centrală a Republicii Moldova. Tehnologiile super-intensive de cultivare a livezilor gestionate de agricultori profesioniști garantează capacitatea noastră de export a fructelor în volume necesare conform parametrilor atractivi pentru rețele retail de nivel național.

Image

Condiții exemplare de păstrare

Camerele frigorifice moderne ne permit să păstrăm în cele mai bune condiții până la 6000 de tone de fructe de roadă proprie și să alegem de la parteneri certificați produse de cea mai bună calitate în momentul recoltării, înmagazinându-le până la sfârșitul ciclului anual de comercializare, în condiții de siguranță înaltă și monitorizare continuă, cu afectarea minimă a calității acestora.

Image

Sortare, ambalare și livrare

Liniile moderne de sortare și ambalare disponibile în proximitate imediată de zona de păstrare a fructelor sporesc capacitatea companiei noastre de procesare rapidă a comenzilor. Sistemul computerizat elimină automatizat fructele vătămate minimizând riscul erorilor umane și a defectelor ascunse, iar echipamentele specializate ne permit spălarea cu prudență maximă a fructele fără afectarea integrității lor.

Produsele noastre

Compania noastră derulează în regim permanent îmbunătățirea condițiilor de creștere a fructelor din livezile proprii și paralel dezvoltă relații de durată cu agricultori certificați din Republica Moldova capabili să livreze cele mai gustoase fructe selectate riguros de specialiștii noștri