De ce să ne alegeți pe noi?

Noi preţuim continuitatea scopului şi viziunii companiei, bazate pe o lungă istorie de succese dar şi pe valorile noastre. Noi suntem ghidaţi de viziunea noastră pe termen lung care se bazează pe spirit antreprenorial şi o solidă bază financiară. Valoarea noastră de bază este calitatea produselor, și tinem cont de aceasta, și din acest motiv dezvoltăm și creștem zi cu zi pentru a atinge scupurile.

Avem cele mai frumoase livezi de fructe

În perioada 2013-2014 a fost adoptată decizia de a înfiinţa o livadă proprie de măr conform tehnologiilor super-intensive şi să transforme întreprinderea într-u model pentru pomicultura din Republica Moldova.

Păstrăm fructele în cele mai moderne frigidere

Fructele sunt depozitate în lăzi speciale și frigidere moderne

Livrăm fructele în UE și CSI

Elit Fruct SRL a stabilit relaţii comerciale stabile cu reţele de magazine ce comercializează fructe din Federaţia Rusă, Belorusia, Cazahstan şi alte ţări.

Serviciile noastre

Elit Fruct SRL, produce și exportă fructe de calitate, care corespund tuturor standardelor internationale. Punem accent mereu pe tehnologie și know-how astfel încit produsele noastre să fie competitive atit pe piata locală cît și pe cea internatională.

Ce spun clienții despre noi?

Valoarea noastră de bază este calitatea produselor și clienții finali, și ținem cont de aceasta, din acest motiv dezvoltăm și creștem zi cu zi pentru a atinge scupurile.